De Renderklippen Hoeve

Met uw paard op vakantie en samen genieten van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat kan bij de Renderklippen Hoeve in Epe. Ontspannen en veilig rijden over een overzichtelijk knooppuntennetwerk van ruiterpaden en na afloop genieten van een aangenaam en comfortabel gastenverblijf met stalling en onbeperkte weidegang voor uw paard.

De Renderklippen Hoeve grenst aan de bosrand en ruiterroutes. Vlakbij ligt het gelijknamige natuurgebied de Renderklippen. De hoeve heeft uitzicht op de tuin, het bos, de weiden en de vijver. De charmante boerderij heeft een comfortabel rietgedekt gastenverblijf en beschikking over 5 stallen en royale weides.

Vanaf de Renderklippen Hoeve rijdt u met uw paard(en) direct en veilig de bossen in. U hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, u bent meteen in het bos. Alle ruiterpaden rondom de Hoeve zijn gemarkeerd met knooppuntenbordjes, zodat u de mooiste routes rijdt en altijd weet waar u zich bevindt. De Renderklippen Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde.

Een heerlijke paardenvakantie begint in Epe.

Kijk op www.renderklippenhoeve.nl


De Renderklippen Hoeve
Koepelweg 4
8161 NJ EPE
Tel: 06-22971176 / 06-48078860
info@renderklippenhoeve.nl
www.renderklippenhoeve.nl