Welkom in Epe van 12 t/m 15 juni 2018
31 december 2017

Doet u in 2018 mee met de gezelligste paardenritten van Nederland?


Van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juni 2018 zal de 25e editie van de Eper Paarden4daagse plaatsvinden. Wat in 1993 lokaal begon met 42 ruiters en menners, is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een landelijk evenement met rond de 500 deelnemers. De voorbereidingen zijn in volle gang om er een grandioos jubileum van te maken.

Dat zal op maandag 11 juni beginnen met een groots openingsfeest met diverse paardenacts en demonstraties. Ook in de week die erop volgt is er een bijzonder uitgebreid nevenprogramma en zal iedereen, zowel deelnemers als bezoekers en inwoners van Epe, merken dat er wat te vieren valt! 

De basis blijft natuurlijk het rijden van vier afwisselende routes door de bosrijke omgeving van Epe. Graag nodigen wij paardenliefhebbers uit om met onze jubileum-editie mee te rijden.

De inschrijving begint 2 januari om klokslag 6.00 uur. Vanaf dat moment is het inschrijvingsformulier beschikbaar. Oud-deelnemers worden verzocht om de aan hen toegestuurde inschrijvingscode te gebruiken, want daaraan is hun deelnamehistorie gekoppeld. Inschrijven zonder code is echter ook gewoon mogelijk.

Alle goed-geoefende ruiters en menners zijn van harte welkom!