Nieuwsoverzicht

25 maart 2020

Paarden4daagse 2020 afgelast


Nederland en de gehele wereld zijn in de ban van het coronavirus. Deze pandemie legt nagenoeg de gehele samenleving plat. Publieke evenementen worden overal door het gehele land geannuleerd.

Nu het kabinet het houden van bijeenkomsten en evenementen in ieder geval tot 1 juni heeft verboden, wordt het uitermate onzeker wat de situatie van 8 tot en met 12 juni zal zijn en dus of de Paarden4daagse wel doorgang kan vinden.

Wij zien ons genoodzaakt om de Eper Paarden4daagse inclusief het nevenprogramma dit jaar te annuleren.

Naast het feit dat de huidige maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus een goede voorbereiding bemoeilijken en het (financiële) risico op afgelasting te groot is, vinden wij het bovendien zeer ongepast om in deze tijd een Paarden4daagse-feest te vieren.

Uitstel naar een datum later dit jaar achten wij om organisatorische redenen niet haalbaar. De Paarden4daagse wordt daarom volgend jaar gepland van 7 tot en met 11 juni 2021.

Alle deelnemers ontvangen een bericht met een keuzemogelijkheid om de inschrijving te laten staan voor volgend jaar, of afmelden met volledige teruggave van het inschrijfgeld.

We wensen dat iedereen in goede gezondheid door deze lastige periode komt en we elkaar volgend jaar tijdens de Paarden4daagse weer kunnen ontmoeten.