Nieuwsoverzicht

17 december 2020

Geen Eper Paarden4daagse in 2021


Het bestuur van de Stichting Paardenvierdaagse Epe heeft de lastige beslissing moeten nemen om de Eper Paarden4daagse voor het jaar 2021 te annuleren.

De situatie met betrekking tot COVID-19 in Nederland is op dit moment te beperkend en de situatie medio 2021 nog te onzeker om het evenement in haar huidige vorm door te kunnen laten gaan.

Een evenement zoals de Paarden4daagse vergt een maandenlange voorbereidingstijd en de huidige maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus bemoeilijken een goede voorbereiding. Daarnaast bestaat er een reële kans dat een groot landelijk evenement zoals de Eper Paarden4daagse medio 2021 nog niet mogelijk is. Bovendien zien we geen aangepaste vorm waar we als organisatie achter kunnen staan.

Wij gaan er vanuit dat de Eper Paarden4daagse wel weer kan plaatsvinden van 13 tot en met 17 juni 2022. Voor de volle 100% en misschien nog wel beter en leuker!

Deelnemers die hun inschrijving van afgelopen jaar nog hebben laten staan, kunnen kiezen om hun startplaats te behouden of om toch af te melden met volledige teruggave van het inschrijfgeld.
Voor de vrijgekomen startplaatsen zal de inschrijving starten vanaf 2 januari 2022.

Wij wensen je fijne feestdagen, blijf gezond en hopelijk mogen we je in 2022 in Epe begroeten.