Welkom in Epe van 14 t/m 17 juni 2022

Epe is van 14 t/m 17 juni 2022 weer 'paardendorp'.
Enkele honderden ruiters en menners zullen dan naar Epe afreizen om deel te nemen aan het grootste recreatieve paardensportevenement van Nederland.

Picturelifestyle.nl

Het samenspel tussen mens en dier is voor velen een lust voor het oog. De Paardenvierdaagse mag daarom jaarlijks rekenen op een grote publieke belangstelling.

U kunt op verschillende momenten en locaties de sfeer proeven van de paardenvierdaagse, namelijk:

De eerste drie dagen kenmerken zich door betrekkelijke rust, doordat het totale deelnemersveld zich over de gehele middag en avond verspreidt. Daarentegen komen de meesten van hen de laatste dag samen voor de spectaculaire afsluiting: de intocht door het centrum van Epe.

Door de enorme hoeveelheid ruiters en menners krijgt de intocht een glorieus karakter. Velen worden opgewacht door familie en vrienden en krijgen van hen een bloemetje aangeboden, waarbij meestal een worteltje voor het paard niet vergeten wordt.

De Eper Paardenvierdaagse is voor publiek vrij en gratis toegankelijk. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Wilt u er een complete vakantie van maken? Als toeristenplaats bij uitstek heeft Epe vele voorzieningen in de vorm van hotels, campings etc.
Het VVV-kantoor te Epe kan hieromtrent nadere informatie verschaffen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0578-612696, of kijk eens op de internet-pagina van VVV Epe.