Welkom in Epe van 31 mei t/m 3 juni 2022

Er zijn nog 256 dagen, 9 uur en 6 minuten af te tellen tot de start van de 27e Eper Paardenvierdaagse. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Vanwege de schitterende Veluwse natuur en omgeving rondom Epe, in combinatie met de ruime uitrijmogelijkheden en de faciliteiten die geboden worden, zal het geen verbazing wekken dat er grote belangstelling is voor dit evenement bij paardenliefhebbers. Picturelifestyle.nl

Om echter geen afbreuk te hoeven doen aan het unieke concept van vrij rijden in een mooie omgeving, ziet de organisatie zich genoodzaakt om een maximum te stellen aan het aantal deelnemers. Deelname is daarom uitsluitend mogelijk door middel van voorinschrijving.

Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • De minimum leeftijd voor ruiters is 12 jaar (van 12 t/m 16 jaar onder begeleiding)
  • De minimum leeftijd voor menners is 18 jaar
  • U dient in het bezit te zijn van een paard en/of koets (er zijn namelijk geen paarden te huur)
  • Bij voorkeur dient u in het bezit te zijn van een geldig ruiter- of koetsiersbewijs (anders is een geldige WA-verzekering vereist)

En uiteraard is hierbij nog conformatie aan het deelnamereglement van toepassing.

U kunt uw aanmelding voor deelname hier geheel online regelen.

De kosten voor deelname bedragen voor een ruiter € 65,00 en voor een menner € 95,00.

Bij de betaling van het inschrijfgeld zal worden gevraagd om tegelijk het borgbedrag voor het hoofdstel- of wagennummer over te maken. Dat bedrag krijgt u tijdens het evenement bij inlevering weer terug, alsook bij voortijdige afzegging.

Indien u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan de lijst met veelgestelde vragen eens door, mogelijk dat u daar een antwoord vindt.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.